Bærekraft i praksis – sammen for en grønnere fremtid
Bærekraft i praksis – sammen for en grønnere fremtid
I Coor integrerer vi bærekraft i alt vi gjør. Vi setter klare og målbare mål for både vårt sosiale og miljømessige bærekraftsarbeid – på samme måte som vi alltid har gjort i vår forretningsdrift. Vår visjon er å bli et reelt bærekraftig selskap.
Et av våre viktigste initiativer er konsernsatsingen «Reduce FOOD Waste», som vi har jobbet med siden 2017. Siden oppstarten har vi redusert matavfallet med hele 48 %. For å nå målet om å halvere matsvinnet innen 2030, måler vi matsvinn i tre fraksjoner:
Som gjest kan du bidra ved å ta bevisste valg og redusere tallerkenavfallet – små valg som utgjør en stor forskjell over tid.
Vi jobber også målrettet for å tilby sunne og miljøvennlige måltider som skaper trivsel og samtidig reduserer klimaavtrykket. I kantinene og på møtemat hos Statkraft er alle retter CO₂-merket, slik at du enkelt kan ta mer bærekraftige valg.
I tillegg tilpasser vi menyer og produktutvalg for å nå vårt ambisiøse klimamål om 75 % reduksjon i CO₂-utslipp innen 2030.
Sammen skaper vi en mer bærekraftig hverdag – ett måltid av gangen.
I Coor integrerer vi bærekraft i alt vi gjør. Vi setter klare og målbare mål for både vårt sosiale og miljømessige bærekraftsarbeid – på samme måte som vi alltid har gjort i vår forretningsdrift. Vår visjon er å bli et reelt bærekraftig selskap.
Et av våre viktigste initiativer er konsernsatsingen «Reduce FOOD Waste», som vi har jobbet med siden 2017. Siden oppstarten har vi redusert matavfallet med hele 48 %. For å nå målet om å halvere matsvinnet innen 2030, måler vi matsvinn i tre fraksjoner:
- Fra gjester
- Fra serveringsområdet
- Fra produksjon på kjøkkenet
Som gjest kan du bidra ved å ta bevisste valg og redusere tallerkenavfallet – små valg som utgjør en stor forskjell over tid.
Vi jobber også målrettet for å tilby sunne og miljøvennlige måltider som skaper trivsel og samtidig reduserer klimaavtrykket. I kantinene og på møtemat hos Statkraft er alle retter CO₂-merket, slik at du enkelt kan ta mer bærekraftige valg.
I tillegg tilpasser vi menyer og produktutvalg for å nå vårt ambisiøse klimamål om 75 % reduksjon i CO₂-utslipp innen 2030.
Sammen skaper vi en mer bærekraftig hverdag – ett måltid av gangen.
Et bærekraftig og moderne måltidstilbud
Coor driver over 200 personalrestauranter i Norden og serverer årlig rundt 10 millioner måltider. Vi kombinerer bærekraft, digitalisering og matglede for å skape gode måltidsopplevelser – med fokus på miljø, helse og trivsel på jobb.
Nicolai Andersen
Telefonnummer til restauranten:
+4791910062
+4791910062
Kontaktinformasjon til restauranten:
Tmljb2xhaS5BbmRlcnNlbkBjb29yLmNvbQ==
Tmljb2xhaS5BbmRlcnNlbkBjb29yLmNvbQ==
Adresse:
Lilleakerveien
0283 Oslo
Lilleakerveien
0283 Oslo